Veen | straatinfo

overige politie meldingen

Tientallen arrestaties na ongeregeldheden

overige

Veen - Politiemensen zijn afgelopen nacht rond 00.30 uur op de Grotestraat belaagd door een grote groep personen die met lege flessen en zwaar vuurwerk gooiden. Daarbij werd een ruit van een politieauto vernield.

De politiemensen waren ter plaatse om een veilige werkomgevingte creren voor de brandweerlieden die waren opgeroepen in verband met een inbrand gestoken auto. Aan de vordering om te vertrekken werd niet voldaan. Inplaats daarvan werd geantwoord met nog meer flessen en vuurwerk in de richtingvan de agenten.

65 arrestaties

Hierop voerdede politie een charge uit, waarbij achtrelschoppers werden aangehouden. De rest van de groep vluchtte eenhorecagelegenheid in. Hierop werd besloten om ook die personen aan te houden. Dein totaal circa 65 arrestanten zijn in politiebussen vervoerd en overgebrachtnaar cellencomplexen in de omgeving. Een politieheli werd ter assistentie bijhet incident ingezet.

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegenpolitiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op.

Soortgelijke berichten

Arrestaties bij ongeregeldheden voor voetbalwedstrijd
Arnhem

Tien arrestaties na voetbalwedstrijd
Breda

Rechercheteam Riel verricht arrestaties
Riel

Arrestaties in onderzoek naar woningoverval
Rosmalen

Twee arrestaties voor drugs, wapens en vuurwerk
Weert

Arrestaties in Veen: 'Handen af van hulpverleners'
Veen

Eerste arrestaties in onderzoek geweld RKC- FC Utrecht
Waalwijk

Drie agenten gewond en 59 arrestaties bij bekerfinale
Rotterdam

Vijf arrestaties in drugsonderzoek
Tilburg

16 arrestaties bij hennepkwekerij
Lottum

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio