Veen | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Vrouw omgekomen bij eenzijdige aanrijding

ongeluk

Veen - Een 55-jarige vrouw uit Andel is vrijdagmorgen om het leven gekomen bij een eenzijdige aanrijding. Hulp mocht niet meer baten.

Op vrijdag 10 november 2017 om 03.00 uur kwam er een melding binnen bij het operationele centrum dat er een ernstige aanrijding was op de Veensesteeg in Veen. Hulpdiensten spoedden zich naar die steeg en troffen daar een eenzijdige aanrijding. Er stond een auto tegen een boom met een zwaargewonde vrouw. De vrouw was door een omstander uit haar auto gehaald. Er werd direct gestart met reanimatie en een traumateam was al onderweg. Ondanks alle inzet is de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De politie is een onderzoek gestart. Door onbekende oorzaak is de vrouw met haar auto van de weg geraakt. Eerst heeft de auto rechts enkele bomen geraakt waarna de auto links van de weg tegen een boom tot stilstand kwam. De familie van de vrouw is op de hoogte gebracht. De weg was langere tijd afgesloten in verband met onderzoek door het Verkeers Ongevallen Analyse team.

Soortgelijke berichten

Automobiliste omgekomen bij eenzijdige aanrijding
Schaijk

Vrouw omgekomen bij misdrijf
Purmerend

Automobilist omgekomen bij eenzijdige aanrijding
Milheeze

Man omgekomen bij zwaar verkeersongeval
Stiens

Bewoners omgekomen bij brand op woonboot
Zwolle

Baby omgekomen bij verkeersongeval A2 (update)
Bruchem

Bromfietster omgekomen bij aanrijding met politieauto
Eindhoven

Vrouw gewond bij eenzijdige aanrijding
Aalten

Fietser omgekomen bij verkeersongeluk
Zwartebroek

Man omgekomen bij bedrijfsongeval
Kampen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio